Kære legebørn og familier
Vi lukker foreløbigt dørene

 

På grund af det stigende smittetryk og de nu gældende corona-restriktioner, lukker Mr. Scandis Funpark foreløbigt dørene. På vores Facebook-side holder vi jer opdateret om eventuelle ændringer.

Vi håber, at vi snart kan tage i mod både små og store besøgende igen.

Pas på jer selv og hinanden!

 

 

luk
Onsdag - Fredag
kl. 14 - 19
Weekend / helligdage / Ferie (SH/DK)*
kl. 10 - 19
*Lukket Man./Tor., den 24.12./25.12.
og den 31.12./01.01.

Indendørs

En, to, tre - nu! Alle de skønne attraktioner i Mr. Scandis Funpark kan bruges af legebørn i alle aldre - stor eller små, unge eller gamle. Det meste kan også dine forældre, bedsteforældre og andre vokse lege på og spille med, på den måde bliver opholdet i legeverdenen til en dejlig oplevelse for alle. Der er kun én ting, du skal huske: skoene skal af, vi leger på strømpesokker, hvis du vil drøne rundt i indendørsområdet. Uanset vejret kan du boltre dig, klatre, slingre, blævre og gi' den gas fra alle sider, hvadenten du afprøver klatrebjerget, rulle-rutsjebanen, klatretårnet, kartbanen, blævrebjerget og meget mere - bare gå til den!

Sumobrydning

Leg indendørs

Kan du holde dig på benene og få din modstander ned på måtten? Prøv kræfter med Funparkens nyeste aktivitet, der byder på massevis af sjov til både store og små!

Mt. Scandi

Leg indendørs

Mount Scandi stikker op af legeverdenen som en stor vulkan. Men selvfølgelig udspyr den hverken lava eller sten. Det er bare et tosset bjerg, som du gerne må klatre op på.

Go-Karts

Leg indendørs

Banens biler bruger elektromotorer, der gør tophastigheder på op til 10 km/t mulige.

*koster ekstra (1 tur 7,50,- DKR / 6 ture 37,50,- DKR)

Klettanien

Leg indendørs

På toppen af Klettaniens klatrevæg kan du indånde frisk alpeluft. Selvfølgelig med en sele, der gør, at du kommer sikkert ned igen.

T-Wall

Leg indendørs

WallSe hvor hurtig du er på den nye T-Wall – eksklusivt i Mr. Scandis Funpark. Vær hurtig som et lyn og rør ved lysene. Det er sværere end du tror, prøv det selv!

Bullriding

Leg indendørs

Jippie yeah! Vores rodeo-tyr er noget for både voksne og børn. Opdag hvor meget cowboy eller cowgirl der er i dig og tage en tur på tyren. Tyren har forskellige hastigheder, så at virkelig alle kan nyde turen.

Kickatien

Leg indendørs

Her er der bold for alle pengene. Er du rigtig fodboldgal? Her kan du spille bold uanset vejret, hvadenten det regner eller sner. Fodboldbanen garanterer sjov og leg uanset årstiden.

Mini-Scandi

Leg indendørs

Bløde skumgummimåtter, store Lego soft-sten, en mini hoppeborg og sjove bolde - i Mini-Scandi har de små besøgende mellem 1 og 3 år det rigtig sjovt.

Wabbabien

Leg indendørs

Hvis du ikke kan få nok af hopperi, skal du prøve en tur på hoppepuden! Den store hoppepude er skøn at hoppe, slingre og blævre rundt på.

Tramponien

Leg indendørs

Der er otte trampoliner at vælge imellem til både børn og voksne. Her kan du bruge dine kræfter, alt hvad du har lyst til og se, hvor akrobatiske dine luftspring kan blive.

Rollando

Leg indendørs

Vores megastore rutsjebane er fed fornøjelse med sin hele 9 meters længde. Det er helt sikkert, at du får lyst til at tage turen forfra, så snart du er "landet".