Onsdag - Fredag
kl. 14 - 19
Weekend / helligdage / Ferie (SH/DK)*
kl. 10 - 19
*Lukket Man./Tor., den 24.12./25.12.
og den 31.12./01.01.

Leg under åben himmel - udendørsarealet

Hvadenten solen skinner på en varm sommerdag eller det er frostklar vinter – udendørsarealet hos Mr. Scandis Funpark har mange attraktioner for både børn og voksne. Du kan teste og forbedre dine reflekser eller bare drøne rundt og ha' det sjovt. Frisk luft er sund! Alle legeredskaberne er fremstillet af den kendte legetøjsfabrik Kompan, der har specialiseret sig i at fremme børns motorik og fantasi med sine enestående redskaber og sikkerheden er altid i top.

Vores multisport arena

Leg udendørs

Vores mulitsport-arena er perfekt til fodbold og basketbold. Lige ved siden af finder du banen for beachvolleyball med dejlig, fin sand, som på en rigtig strand. Det er bare med at gå i gang.

Vippe, klatre og rutsje

Leg udendørs

Her handler det om at have styr på sine bevægelser og blive god til at balancere på disse bevægelige redskaber. Det er en rigtig god og sjov måde at lære noget på, samtidig med at det jo bare er en leg.

Velkommen tilbage i legeparadiset!
Mr. Scandis Funpark glæder sig til at se jer

Endelig er tiden inde – fra d. 26.06. er vores døre igen åbne, og vi står klar til at tage imod legebørn og familier. Som bekendt er det p.t. ekstra vigtigt, at vi passer på hinanden. I Mr. Scandis Funpark sørger vi for, at sikkerhed og leg går hånd i hånd – derfor har vi indført følgende hygiejneregler:

  • Billetter gælder i op til 4 timer
  • Adgang kun med mundbind – den kan tages af under legen.
  • Book dit besøg online: book her


Vil du kigge forbi os uden tilmelding, bedes du udfylde en blanket til registrering af dine kontaktoplysninger ved indgangen. Vi informerer om yderligere tiltag, der måtte have betydning for dit ophold, på vores internetside og på stedet. Det er muligt at holde børnefødselsdag i Mr. Scandis Funpark mandag til fredag og i grupper på højst 10 personer.

Tak for jeres forståelse og på gensyn i Mr. Scandis Funpark.

Luk