Kære legebørn og familier
Vi lukker foreløbigt dørene

 

På grund af det stigende smittetryk og de nu gældende corona-restriktioner, lukker Mr. Scandis Funpark foreløbigt dørene. På vores Facebook-side holder vi jer opdateret om eventuelle ændringer.

Vi håber, at vi snart kan tage i mod både små og store besøgende igen.

Pas på jer selv og hinanden!

 

 

luk
Onsdag - Fredag
kl. 14 - 19
Weekend / helligdage / Ferie (SH/DK)*
kl. 10 - 19
*Lukket Man./Tor., den 24.12./25.12.
og den 31.12./01.01.

Leg under åben himmel - udendørsarealet

Hvadenten solen skinner på en varm sommerdag eller det er frostklar vinter – udendørsarealet hos Mr. Scandis Funpark har mange attraktioner for både børn og voksne. Du kan teste og forbedre dine reflekser eller bare drøne rundt og ha' det sjovt. Frisk luft er sund! Alle legeredskaberne er fremstillet af den kendte legetøjsfabrik Kompan, der har specialiseret sig i at fremme børns motorik og fantasi med sine enestående redskaber og sikkerheden er altid i top.

Vores multisport arena

Leg udendørs

Vores mulitsport-arena er perfekt til fodbold og basketbold. Lige ved siden af finder du banen for beachvolleyball med dejlig, fin sand, som på en rigtig strand. Det er bare med at gå i gang.

Vippe, klatre og rutsje

Leg udendørs

Her handler det om at have styr på sine bevægelser og blive god til at balancere på disse bevægelige redskaber. Det er en rigtig god og sjov måde at lære noget på, samtidig med at det jo bare er en leg.