Mandag - fredag
kl. 14 - 19
Weekend / helligdage / Ferie (SH/DK)*
kl. 10 - 19
* Lukket den 24.12/25.12 og den 31.12/01.01

Café & bar

Børn elsker at lege, at bevæge og boltre sig. Og det er klart, for det har de brug for i deres udvikling. Mr. Scandis Funpark byder på masser af sjov og tumleri til alle aldersgrupper og det skal bemærkes at vi har lagt særlig megen vægt på sikkerheden. De små har deres eget område Mini-Scandi for børn under 3 år.

For de større børn står de mange forskellige lege- og spilleredskaber indendørs og udendørs til rådighed, der er også mulighed for at spille fodbold. Og mens børnene er igang med de forskellige legeredskaber inde og ude, kan de voksne sidde afslappet og tilbagelænet og nyde overblikket over legearealet oppe fra voksen-loungen på 2. sal eller udenfor i vores strandkurve, mens de nyder de lækre retter og drikke i vor café og bar.

Vores lounge kan du nu også nyde exklusiv til dit familiefest eller fødselsdag  - her finder du plads op til 60 personener !
Mad og drikke udefra må ikke nydes i huset - babymad undtaget.

Lounge

Der er altid gang i den i Mr. Scandis Funpark. Vi slipper gækken løs, hvadenten det handler om fødselsdage eller andre events.

I vores lounge, som er forsynet med glas samt en altan, byder vi plads for op til 60 personer. Lige meget, om det nu er en familiefest, en fødselsdag, en virksomhedsfest, en virksomhedsforanstaltning eller et seminar - med vores Highend Audio og Video udstyret lounge med storskærm byder vi Dem et uovervindeligt komplettilbud.

Vi planlægger gerne sammen med Dem og arrangerer Deres helt individuelle foranstaltning ! Yderligere informationer under info(at)mrscandisfunpark.com