Onlineshop
Element 1
Mandag - fredag
kl. 14 - 19
Weekend / helligdage / Ferie (SH/DK)*
kl. 10 - 19
* Lukket den 24.12/25.12 og den 31.12/01.01
Book en børnefødselsdag – foreløbigt ikke muligt

På grund af coronavirussens spredning og krisens alvorlige dimension, kan der foreløbigt ikke afholdes børnefødselsdage i Mr. Scandis Funpark.

I Scandinavian Park tager vi vores kunders og medarbejders sundhed meget alvorlig. I overensstemmelse med regeringens opfordring til så vidt muligt at undgå større forsamlinger, lukker Mr. Scandis Funpark derfor foreløbigt.

Så snart situationen er i bedring, er vi naturligvis igen klar til at tage imod fødselsdagsbørn og deres forældre.

Velkommen tilbage i legeparadiset!
Mr. Scandis Funpark glæder sig til at se jer

Endelig er tiden inde – fra d. 26.06. er vores døre igen åbne, og vi står klar til at tage imod legebørn og familier. Som bekendt er det p.t. ekstra vigtigt, at vi passer på hinanden. I Mr. Scandis Funpark sørger vi for, at sikkerhed og leg går hånd i hånd – derfor har vi indført følgende hygiejneregler:

Vil du kigge forbi os uden tilmelding, bedes du udfylde en blanket til registrering af dine kontaktoplysninger ved indgangen. Vi informerer om yderligere tiltag, der måtte have betydning for dit ophold, på vores internetside og på stedet. På grund af den aktuelle situation er det foreløbigt desværre ikke muligt at booke en fødselsdag.

Tak for jeres forståelse og på gensyn i Mr. Scandis Funpark.

Luk