Indendørs og udendørsarealet

En, to, tre - nu! Alle de skønne attraktioner i Mr. Scandis Funpark kan bruges af legebørn i alle aldre - stor eller små, unge eller gamle. Det meste kan også dine forældre, bedsteforældre og andre voksne lege på og spille med, på den måde bliver opholdet i legeverdenen til en dejlig oplevelse for alle. Der er kun én ting, du skal huske: skoene skal af, vi leger på strømpesokker, hvis du vil drøne rundt i indendørsområdet. Uanset vejret kan du boltre dig, klatre, slingre, blævre og gi' den gas fra alle sider, hvad enten du afprøver klatrebjerget, rulle-rutsjebanen, klatretårnet, kartbanen, blævrebjerget og meget mere - bare gå til den!

Hvad end solen skinner på en varm sommerdag eller det er frostklar vinter – udendørsarealet hos Mr. Scandis Funpark har mange attraktioner for både børn og voksne. Du kan teste og forbedre dine reflekser eller bare drøne rundt og ha' det sjovt. Frisk luft er sund! Alle legeredskaberne er fremstillet af den kendte legetøjsfabrik Kompan, der har specialiseret sig i at fremme børns motorik og fantasi med sine enestående redskaber og sikkerheden er altid i top.

 • Ninjabane

På vores ninjabane kan små eventyrere klatre op ad stejle vægge, balancere behændigt over forhindringer og føle sig som rigtige ninjaer, når de kravler og klatrer fra den ene udfordring til den anden!

 • Mt. Scandi

Mount Scandi stikker op af legeverdenen som en stor vulkan. Men selvfølgelig udspyr den hverken lava eller sten. Det er bare et tosset bjerg, som du gerne må klatre op på.

 • Go-Karts

Banens biler bruger elektromotorer, der gør tophastigheder på op til 10 km/t mulige.

 • Klettanien

På toppen af Klettaniens klatrevæg kan du indånde frisk alpeluft. Selvfølgelig med en sele, der gør, at du kommer sikkert ned igen.

 • T-Wall

Se hvor hurtig du er på den nye T-Wall – eksklusivt i Mr. Scandis Funpark. Vær hurtig som et lyn og rør ved lysene. Det er sværere end du tror, prøv det selv!

 • Bullriding

Jippie yeah! Vores rodeo-tyr er noget for både voksne og børn. Opdag hvor meget cowboy eller cowgirl der er i dig og tage en tur på tyren. Tyren har forskellige hastigheder, så at virkelig alle kan nyde turen.

 • Kickatien

Her er der bold for alle pengene. Er du rigtig fodboldgal? Her kan du spille bold uanset vejret, hvadenten det regner eller sner. Fodboldbanen garanterer sjov og leg uanset årstiden.

 • Mini-Scandi

Bløde skumgummimåtter, store Lego soft-sten, en mini hoppeborg og sjove bolde - i Mini-Scandi har de små besøgende mellem 1 og 3 år det rigtig sjovt.

 • Tramponien

Der er otte trampoliner at vælge imellem til både børn og voksne. Her kan du bruge dine kræfter, alt hvad du har lyst til og se, hvor akrobatiske dine luftspring kan blive.

 • Rollando

Vores megastore rutsjebane er fed fornøjelse med sin hele 9 meters længde. Det er helt sikkert, at du får lyst til at tage turen forfra, så snart du er "landet".

 • Vores multisport arena

Vores mulitsport-arena er perfekt til fodbold og basketbold. Lige ved siden af finder du banen for beachvolleyball med dejligt, fint sand, som på en rigtig strand. Det er bare med at gå i gang.

 • Vippe, klatre og rutsje

Her handler det om at have styr på sine bevægelser og blive god til at balancere på disse bevægelige redskaber. Det er en rigtig god og sjov måde at lære noget på, samtidig med at det jo bare er en leg.