KONKURRENCEBETINGELSER

Halloween konkurrence 
  • Hvad kan du vinde?

Blandt alle deltagere i konkurrencen trækker vi lod om 3 x 1 familiebillet til Mr. Scandis Funpark med en værdi på 40 € ( entré til 2 voksene + 2 børn – inklusive 4 køremønter)

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  • Hvornår trækkes der lod om en vinder?

Den 28.10.2022 trækkes vinderen. Præmien skal indløses senest 6 måneder efter at vinderen er blevet kontaktet. I tilfælde af, at vinderen ikke indløser præmien inden for det angivne tidsrum, forfalder gavekortet.

  • Hvordan deltager du?

Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar under konkurrenceopslaget og like opslaget. Deltag senest den 27.10.2022 kl 23:59

  • Hvem kan deltage?

For deltagelse i konkurrencerne skal du være fyldt 18 år ved konkurrencens start. Ansatte hos Scandinavian Park og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

  • Hvem vinder?

Der bliver udloddet 3 vindere blandt alle deltagere på Mr. Scandis Funparks facebook-side. Vinderen bliver kontaktet inden for 3 dage efter konkurrencens afslutning og skal bekræfte skriftligt, at de ønsker præmien ved at skrive en besked til vores Facebookside ”Mr. Scandis Funpark”. Udebliver en bekræftelse inden for 4 dage, er det Funparken forbeholdt at udlodde en ny vinder.

  • Hvad skal du i øvrigt vide?

Ved at deltage i konkurrencen erklærer du dig indforstået med, at Mr. Scandis Funpark offentliggør dit navn på deres Facebook-side, hvis du vinder. Meta er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis. Spørgsmål omkring konkurrencen eller aktiviteterne på siden kan rettes til info(at)mrscandisfunpark.com. Udover dette gælder vores regler for databeskyttelse, som kan læses, ved at klikke på linket. Mr. Scandis Funpark forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles fortroligt. Retsvejen er udelukket.